Wie zijn we?


Van een nationale naar een Europese elektronische betaalmarkt

België was jarenlang koploper op het gebied van elektronisch betalen dankzij innovatieve systemen als Bancontact en MisterCash. Sinds enkele jaren is de markt van de betaalsystemen geëvolueerd van een nationale naar een Europese markt met nieuwe spelers en nieuwe kostefficiënte oplossingen.

Het spreekt voor zich dat de Belgische markt moet mee evolueren zodat handelaars toegang hebben tot de nieuwste betaaloplossingen. Betaaloplossingen die niet alleen gebruik maken van de modernste technologie, maar ook heel wat voordelen bieden op het vlak van klantenservice en het beheer van betalingen.

 

PayNation nv: de firma achter bepax

Kredietkaart België dat sinds 2011 onder de merknaam ‘bepax’ betaaloplossingen aan handelaars
commercialiseerde, is door PayNation nv overgenomen. Drie ervaren ondernemers hebben de krachten gebundeld om het groeipotentieel van Kredietkaart Belgie niet verloren te laten gaan.

Robert Wastyn was de drijvende kracht achter KredietKaart België. Hij heeft zijn sporen verdiend bij bedrijven als BP Europe, MasterCard Europe, Intellect International en Atea-Siemens. Met de bepax elektronische betaaloplossingen wilde KredietKaart België, kortweg KKB, de kloof dichten tussen wat handelaars van een systeem verwachten, wat de huidige leveranciers bieden en wat er aan oplossingen bestaat buiten België. 

Door de overname is een snelle doorstart mogelijk gemaakt en is de toekomst gegarandeerd voor alle klanten.

 

Vertrouw op bepax voor uw elektronische betalingen!

  Een greep uit onze extra’s:

  • Minder cash = veiliger
  • Met de kaart betalen = meer omzet
  • Alles-in-1-service
  • Eén betaalterminal voor verschillende elektronische diensten

Wordt u onze volgende tevreden klant? Klik dan hier