Waarom bepax?


Onder de naam bepax brengt de firma PayNation nv elektronische betaaloplossingen op de markt. bepax onderscheidt zich op de volgende vlakken:
 
  • Betaalbare elektronische betaaloplossingen
  • Volledig en vernieuwend aanbod
  • Eén aanspreekpunt dat alles voor u regelt 
  • Transparante en eerlijke communicatie   
  • Volledige en kwalitatieve service
  • Toekomstgerichte betaalterminals
  • Zekerheid en vertrouwen    
 

Betaalbare elektronische betaaloplossingen

De bepax prijsopbouw is duidelijk en simpel: u koopt of huurt een betaalterminal en betaalt hiervoor één vaste prijs per maand. In tegenstelling tot de traditionele betaalterminalleveranciers, rekent bepax voor de transacties geen vaste maandkost aan. bepax werkt immers uitsluitend op transactiebasis, waardoor ook handelaars met een beperkt aantal transacties per dag nu van zeer lage tarieven genieten.
 

Volledig en vernieuwend aanbod voor handelaars, organisaties en overheden

Bij bepax huurt of koopt u een vaste en/of mobiele betaalterminal. Dankzij onze flexibele oplossing betalen uw klanten niet alleen elektronisch, maar heeft u ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld elektronische maaltijdcheques te aanvaarden, online aan te kopen en klantenkaarten te beheren. Al naargelang uw sector bieden we oplossingen aan die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften.
Kortom, bepax biedt u een flexibele, volledige en vernieuwende formule.
 

Eén aanspreekpunt dat alles voor u regelt

Kiest u voor bepax, dan kiest u voor gemak. bepax informeert u grondig en zoekt samen met u naar de beste oplossing. Daarna regelt bepax alles voor u: de levering van de betaalterminal, het bankcontract, het onderhoudscontract en het contract met de telecomprovider in geval van een mobiele betaalterminal.
 

Transparante en eerlijke communicatie

bepax informeert u grondig, zowel voor als na uw aankoop. Met bepax als partner komt u niet voor onaangename verrassingen, lees bijkomende kosten, te staan. Enkele voorbeelden:
 
- De bepax helpdesk staat gratis tot uw dienst voor extra ondersteuning.
- bepax rekent geen administratieve kosten aan voor wijzigingen die u wenst door te voeren (adres, BTW-nummer, ...)
- U krijgt gratis toegang tot uw persoonlijke webpagina waarop u alle informatie terugvindt over de uitgevoerde transacties. Indien gewenst, ontvangt u deze info ook via e-mail op het tijdstip van uw keuze. Dit is uniek in België.
 

Volledige en kwalitatieve service

U kan gratis terecht bij de bepax helpdesk. Defecten worden, indien mogelijk, omiddellijk opgelost en bij problemen met de hardware wordt de betaalterminal ten laatste de volgende werkdag omgeruild.
 
bepax vereenvoudigt de integratie van de betaaloplossing met andere applicaties, zoals boekhoudpakketten of programma's voor voorraadbeheer, waardoor zowel fouten voorkomen worden als de administratieve rompslomp en arbeidstijd verminderen.
 

Toekomstgerichte betaalterminals

De betaalwereld evolueert sterk. In 2013 starten verschillende projecten rond contactloos en mobiel betalen in België met verschillende oplossingen. Welke moet u kiezen? Als betaalexpert is bepax de aangewezen partner om u hierbij te adviseren. U hoeft enkel te beslissen welk type betalingen u al dan niet wenst te aanvaarden, bepax zorgt voor de rest.
 
Heeft u al een contract met een andere betaalterminalleverancier, dan is de kans groot dat uw huidige terminal niet voldoet aan de vereisten om deze toekomstgerichte oplossingen aan te bieden. De bepax betaalterminals zijn hier wel klaar voor. 
 

Zekerheid en vertrouwen

bepax is erkend door de voornaamste krediet- en financiële instellingen en werkt samen met officiële betaalverwerkende instanties, waaronder PaySquare (www.paysquare.nl), Sodexo (www.sodexocard.be) en Edenred (www.edenred.be).
 
Ook de hardware is getest door en gecertificeerd door nationale en internationale instanties, zodat alle transacties met 100% zekerheid verwerkt en betaald worden.
 
Bovendien heeft bepax haar algemene voorwaarden aangepast aan de door UNIZO vastgelegde criteria. Sinds september 2012 voldoet bepax officieel aan het charter voor betaalterminalleverancier van UNIZO en haar leden.