Testimonials


"Goed voor de verkoop!"


Sinds een goed jaar biedt marktkraamster Sigrid De Boeck haar klanten de mogelijkheid om hun aankopen elektronisch te betalen. Sigrid werkt hiervoor van in het begin met een mobiele betaalterminal van bepax.

Het gunstige aanbod voor de levering van de terminal en de bijhorende service overtuigden Sigrid destijds om voor bepax te kiezen. Een keuze waar ze nog altijd meer dan tevreden mee is.

“De klanten zijn op hun gemak als ze weten dat ze met de kaart kunnen betalen”, vertelt de goedlachse Sigrid. “Ze beperken zich meestal niet tot één stuk, maar kopen er dikwijls nog een of ander accessoire bij. Goed voor de verkoop!”

“Collega-marktkramers die zelf al met een terminal werken, schrikken wel eens als ze horen hoe weinig ik voor de mijne betaal”, zegt Sigrid. “Maar niet alleen de gunstige prijs is een troef, ook de service is bij bepax optimaal. Heb ik al eens een probleem met mijn betaalterminal, dan wordt er alles aan gedaan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Ik kan bepax dan ook warm aanbevelen”.